Valitse sivu

Weleda White Mallow Vaippavoide 50ml

11.95 

Weleda valkomalva vaippavoide suojaa vauvasi erittäin herkkää ihoa. Rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa sekä tukee terveen ihon uudistumista. Vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä. Valkomalva rauhoittaa ja rakentaa iholle suojan, auttaen säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Kookosöljy ja seesamiöljy ravitsevat sekä pehmentävät ihoa, sinkkioksidi suojaa kosteudelta pitäen ihon terveenä. Sopii myös ihottumien hoitoon sekä atooppisen ja halkeilevan ihon hoitovoiteeksi. Valkomalva vaippavoide on dermatologisesti testattu erityisen herkälle iholle sopivaksi.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) W9665 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Weleda White Mallow vaippavoide suojaa vauvasi erittäin herkkää ihoa. Rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa sekä tukee terveen ihon uudistumista. Vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä. Valkomalva rauhoittaa ja rakentaa iholle suojan, auttaen säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Kookosöljy ja seesamiöljy ravitsevat sekä pehmentävät ihoa, sinkkioksidi suojaa kosteudelta pitäen ihon terveenä.  Sopii myös ihottumien hoitoon sekä atooppisen ja halkeilevan ihon hoitovoiteeksi. White Mallow vaippavoide on dermatologisesti testattu erityisen herkälle iholle sopivaksi.

Uusi ekologinen ihonhoitosarja Baby Derma White Mallow on suunnattu erityisen herkkäihoisille vauvoille ja lapsille. Pääraaka-aineet ovat valkomalvan kukka, kookos- ja seesamiöljy. Nämä kolme tarkoin valittua aineosaa suojaavat ja pehmentävät ihoa. Dermatologisten testin mukaan tuotteet rauhoittavat ja viilentävät ärtynyttä ihoa. Tuotteiden miedot aineosat vahvistavat ihon omaa vastustuskykyä.

Käyttö:

Levitä päivittäin vaippa-alueen iholle vaipan vaihdon yhteydessä

Weleda

Weledan tavoitteena on tukea yksilön luonnollista kykyä parantaa itse itsensä ja sitä kautta vahvistaa asiakkaittemme terveyttä ja hyvinvointia ympäri maailmaa. Tämän saavuttamiseksi kehitämme ja valmistamme todella korkealaatuisia täydentäviä lääkkeitä, lisäravinteita ja holistista ihonhoitoa.

Kaikki Weledan osat, nimestä, logosta, ainesosista, valmistusmenetelmistä pakkauksiin ja henkilökuntaan, sisältyvät filosofiaan ”Sopusoinnussa ihminen ja luonto”.

Vuonna 1921, jolloin Weleda perustettiin, olimme ensimmäisiä, jotka käyttivät biodynaamisia ja ekologisia ainesosia itsehoidon teollisuudessa. Siitä lähtien Weleda on ollut uskollinen näille korkeille laatukriteereille ja jatkanut biodynaamisten ja ekologisten ainesosien käyttöä ainutlaatuisissa tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat vapaita synteettisistä säilöntäaineista, väri- ja tuoksuaineista sekä parabeeneistä, eikä ainesosia tai valmiita tuotteita ole testattu eläimillä.

Puhtaat kasviuutteet ja ainesosat ovat peräisin ympäri maailmaa, joko omilta puutarhoilta tai pitkäaikaisilta yhteistyö viljelmiltä. Teemme yhteistyötä paikallisten talonpoikien kanssa ja autamme heitä muuttamaan tavalliset viljelmänsä kestäväksi, ekologiseksi viljelyksi. Näiden ”Fair trade”-sopimusten avulla Weleda tarjoaa yhteisöille niin taloudellista kuin sosiaalistakin tukea. Se on tapa näyttää, että elämme niin kuin opetamme, ”Sopusoinnussa ihminen ja luonto”.

 

Sertifikaatti: NaTrue

Weleda on valinnut tuotteilleen NaTrue-sertifioinnin. NaTrue on voittoa tavoittelematon sertifiointi ja sillä on tiukimmat kriteerit luonnolliselle ihonhoidolle. Kyse on täysin läpinäkyvästä sertifioinnista, jolla on selkeät säännöt siitä, mitkä ainesosat hyväksytään ja mitkä ei, kuten myös mitkä prosessit ja uuttamismenetelmät ovat hyväksyttyjä. Huomaa, että NaTrue ei hyväksy synteettisiä ainesosia. Muista myös, että NaTrue-sertifioinnin saamiseksi merkin tulee lisäksi täyttää lukuisia muita vaatimuksia. Niitä ovat mm. ainesosan alkuperä, tuotantotapa, eläinkokeettomuus, pakkausten kierrätettävyys jne.

INCI:

Water (aqua), Zinc Oxide, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Lanolin, Hydrolyzed Beeswax, Glyceryl Oleate, Beeswax (Cera Alba) Borago Officinalis Seed Oil, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Althaea Officinalis Root Extract, Viola Tricolor Extract, Glyceryl Caprylate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Lactic Acid.

Lisätiedot

Brändi

Saatat myös pitää...