Valitse sivu

Weleda Vauvan Vatsahierontaöljy 50ml

15.95 

Weleda vauvan vatsahierontaöljy rentouttavaan vauvahierontaan. Öljy sisältää miedon manteliöljyn lisäksi meiramin, jalosauramon ja kardemumman eteerisiä öljyjä. Ne edistävät ruuansulatusta ja ehkäisevät ikävää kaasunmuodostusta vauvasi vatsassa. Manteliöljy ravitsee ja hoitaa lapsesi herkkää ihoa ilman keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Vauva nauttii hieronnasta ja se onkin loistava tapa antaa lapselle läheisyyttä ja lohtua. Vauvahieronta auttaa myös vatsakipuihin, poistaa lihasjännitystä ja parantaa unen laatua. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) W9508 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Helpota vauvan vatsakipua luonnollisesti. Weleda vauvan vatsahierontaöljy rentouttavaan vauvahierontaan. Vatsahierontaöljy sisältää miedon manteliöljyn lisäksi meiramin, jalosauramon ja kardemumman eteerisiä öljyjä. Ne edistävät ruuansulatusta ja ehkäisevät ikävää kaasunmuodostusta vauvasi vatsassa. Manteliöljy ravitsee ja hoitaa lapsesi herkkää ihoa ilman keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Vauva nauttii hieronnasta ja se onkin loistava tapa antaa lapselle läheisyyttä ja lohtua. Vauvahieronta auttaa myös vatsakipuihin, poistaa lihasjännitystä ja parantaa unen laatua. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Käyttö:

Lämmitä muutama tippa vatsahierontaöljyä kämmenissä. Hiero kun ruokailusta on kulunut vähintään puoli tuntia. Hiero öljyä varovaisesti myötäpäivään vauvan navan myötäisesti ja lopuksi spiraalinmuotoisesti vasenta reittä kohti.

Weleda

Weledan tavoitteena on tukea yksilön luonnollista kykyä parantaa itse itsensä ja sitä kautta vahvistaa asiakkaittemme terveyttä ja hyvinvointia ympäri maailmaa. Tämän saavuttamiseksi kehitämme ja valmistamme todella korkealaatuisia täydentäviä lääkkeitä, lisäravinteita ja holistista ihonhoitoa.
Kaikki Weledan osat, nimestä, logosta, ainesosista, valmistusmenetelmistä pakkauksiin ja henkilökuntaan, sisältyvät filosofiaan ”Sopusoinnussa ihminen ja luonto”.
Vuonna 1921, jolloin Weleda perustettiin, olimme ensimmäisiä, jotka käyttivät biodynaamisia ja ekologisia ainesosia itsehoidon teollisuudessa. Siitä lähtien Weleda on ollut uskollinen näille korkeille laatukriteereille ja jatkanut biodynaamisten ja ekologisten ainesosien käyttöä ainutlaatuisissa tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat vapaita synteettisistä säilöntäaineista, väri- ja tuoksuaineista sekä parabeeneistä, eikä ainesosia tai valmiita tuotteita ole testattu eläimillä.
Puhtaat kasviuutteet ja ainesosat ovat peräisin ympäri maailmaa, joko omilta puutarhoilta tai pitkäaikaisilta yhteistyö viljelmiltä. Teemme yhteistyötä paikallisten talonpoikien kanssa ja autamme heitä muuttamaan tavalliset viljelmänsä kestäväksi, ekologiseksi viljelyksi. Näiden ”Fair trade”-sopimusten avulla Weleda tarjoaa yhteisöille niin taloudellista kuin sosiaalistakin tukea. Se on tapa näyttää, että elämme niin kuin opetamme, ”Sopusoinnussa ihminen ja luonto”.

Tärkeimmät ainesosat Weledan lasten ihonhoito tuotteissa:

Kehäkukka: Hoitava, ihoärsytyksiä ja tulehduksia lieventävä vaikutus.

Manteliöljy: Kevyt ja erityisen mieto kasviöljy. Sisältää runsaasti erilaisia tyydyttymättömiä , ihoa hoitavia rasvahappoja. Pehmentää kuivaa ihoa.

Seesamiöljy: Mieto kasviöljy, joka sisältää runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja. Luonnollinen aurinkosuojakerroin 4. Pehmentää kuivaa ihoa.

Kamomilla: Rauhoittaa ihoa ja on tunnettu tulehduksia ennaltaehkäisevistä ominaisuuksistaan.

Lanoliini (villarasva): Suojaa ihoa haittaamatta sen luonnollistahengittävyyttä ja on erityisen hellävarainen, koska on rakenteeltaan hyvin samankaltaista kuin ihmisen oma tali.

Mehiläisvaha: Hellävarainen luonnonaine, jolla on suojaava vaikutus ilman, että se estää ihon omia toimintoja.

Sinkkioksidi: Luonnollinen mineraali (ei sisällä raskasmetalleja), joka sitoo kosteutta luonnollisella tavalla ja jolla on tulehduksia ennaltaehkäisevä vaikutus.

Savi: Luonnonmukainen sakeuttamisaine ja rakenteenantaja, joka sitoo kosteutta.

Rasvahappoglyseridi: Luonnollinen emulgointiaine (kasviöljystä ja kasviglyseriinistä), joka sitoo kosteutta ja rasvaa samalla kosteuttaen ihoa.

Ksantaani: Luonnollinen sokerista valmistettu geelimäinen aine, joka toimii tukiaineena, emulsion stabiloijana sekä rakenteenantajana.

Sertifikaatti: NaTrue

Weleda on valinnut tuotteilleen NaTrue-sertifioinnin. NaTrue on voittoa tavoittelematon sertifiointi ja sillä on tiukimmat kriteerit luonnolliselle ihonhoidolle. Kyse on täysin läpinäkyvästä sertifioinnista, jolla on selkeät säännöt siitä, mitkä ainesosat hyväksytään ja mitkä ei, kuten myös mitkä prosessit ja uuttamismenetelmät ovat hyväksyttyjä. Huomaa, että NaTrue ei hyväksy synteettisiä ainesosia. Muista myös, että NaTrue-sertifioinnin saamiseksi merkin tulee lisäksi täyttää lukuisia muita vaatimuksia. Niitä ovat mm. ainesosan alkuperä, tuotantotapa, eläinkokeettomuus, pakkausten kierrätettävyys jne.

INCI:

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*.
* from natural essential oils

Lisätiedot

Brändi