Valitse sivu

Organic Monkey Belly Better Vauvan Vatsahierontaöljy 30ml

9.99 

Palkinnon voittanut vatsaöljy tyynnyttymään ja rauhoittamaan vauvasi levollisin yöuniin. Sekoitus eteerisiä öljyjä kuten neroli ja laventeli jotka rauhoittavat ja tyynnyttävät. Manteliöljy pehmentää ja suojaa vauvan herkkää ihoa. Laventeli tasapainottaa mielialaa, rauhoittaa mielen ennen nukkumaanmenoa ja auttaa vatsan toiminnan tasapainottamisessa. Neroli rauhoittaa mieltä, lievittää pahaa oloa sekä auttaa nukkumisessa.Täydellinen öljy hellään hierontaan takaamaan hyvät yöunet.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) OMBB Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vauvan vatsavaivat helpottuvat nopeasti Belly Better Vatsahierontaöljyllä. Palkinnon voittanut vatsahierontaöljy tyynnyttymään ja rauhoittamaan vauvasi levollisin yöuniin. Sekoitus eteerisiä öljyjä kuten neroli ja laventeli jotka rauhoittavat ja tyynnyttävät vauvan vatsavaivat. Manteliöljy pehmentää ja suojaa vauvan herkkää ihoa. Laventeli tasapainottaa mielialaa, rauhoittaa mielen ennen nukkumaanmenoa ja auttaa vatsan toiminnan tasapainottamisessa. Neroli rauhoittaa mieltä, lievittää pahaa oloa sekä auttaa nukkumisessa.Täydellinen öljy hellään hierontaan takaamaan hyvät yöunet.

Käyttö:

Kaada pieni määrä käsiisi lämmittääksesi öljyn. Hiero kevyesti vauvan vatsaan myötäpäivään helliäksesi, rauhoittaaksesi ja rentouttaaksesi.
Soveltuu 3kk iästä lähtien.

Organic Monkey

Sarjasta löydät palkintoja voittaneita tuotteita kuten vaippavoiteen, hierontaöljyn, vatsahierontaöljyn, öljyn päänahan karstan poistoon sekä öljyn hampaiden tulon helpottamiseen.
Tuotteilla on Soil Association sertifikaatti sekä Reilun kaupan sertifikaatti. Organic Monkeyn pakkaukset ovat kierrätettäviä, joko lasia tai PET muovia. Etiketit ovat kompostoitavissa ja niiden muste on vesiliukoista.
Organic Monkey on kahden yritteliään äidin, Heidin ja Claudinen perustama yritys. He kaipasivat ihonhoitosarjaa vauvoille joka olisi todenmukaisesti orgaaninen.
”Tultuamme äideiksi olemme olleet huomattavasti kiinnostuneempia mitä vauvoille suunnatut tuotteet sisältävät, varsinkin ihon hoidossa. Haluamme tietää ainesosat, miten ne toimivat ja jopa pakkaukset ovat tärkeitä. Äidiksi tulo on saanut meidät valveutuneemmaksi eettisistä ja yhteiskunnallisista asioista.”
– Ei parabeeneja
– Ei sulfaatteja
– Ei testattu eläimillä
– Ei keinotekoisia hajusteita
– Ei petrokemiallisia kemikaaleja

Sertifikaatti: Soil Association Organic, Fairtrade

Luomuraaka-aineita oltava 95 %. Ainesosan luomupitoisuuden saa merkitä tuotteeseen, kun se on min. 70 %, ainesosan saa merkitä luomuna, kun se on 100%. Eläimillä testattujen raaka-aineiden käyttö kiellettyä
Fairtrade
Reilun kaupan järjestelmän pääperiaatteet ovat:
Takuuhinta: pienviljelijöille maksetaan tuotteistaan vähintään Reilun kaupan takuuhintaa.
Hyvät työolot: suurtilojen työntekijöille maksetaan vähintään lakien mukaista palkkaa, joka nousee asteittain. Heillä on asialliset työolot ja oikeus liittyä ammattiyhdistyksiin.
Reilun kaupan lisä: osa Reilun kaupan tuomista lisätuloista käytetään hankkeisiin, jotka hyödyttävät koko yhteisöä
Ei lapsityövoimaa
Tarkkojen ympäristökriteerien noudattaminen

INCI:

*Prunus amygdalus (sweet almond oil), *Carthamus tinctorius (thistle oil), **Olea europea (olive oil), Tocopherol (vitamin E oil), *Citrus aurantium var.amara (neroli essential oil), *Lavandula angustifolia (lavender essential oil),***D-Limonene,***Geraniol, ***Linalool
*Orgaanisesti kasvatettu
**Reilun kaupan ainesosa
***Eteeristen öljyjen luonnollinen ainesosa

Lisätiedot

Brändi

Saatat myös pitää...