Valitse sivu

img_0856

MiMa Organics tarjoaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa joka on suunniteltu vartavasten vauvojen ja lasten herkälle iholle. Tutkitusti, turvallisesti ja luonnollisesti. Käytämme ainoastaan laadukkaita tuotteita ja valmistajia.

Itsekin vanhempina lasten ihonhoito on meille sydäntä lähellä. Haluamme tarjota tuotteita joita käytämme myös oman lapsemme iholle – ilman kemikaaleja, väriaineita tai synteettisiä hajusteita.

Pyrimme myös pakkauksessa ekologisuuteen, käytämme kierrätettäviä materiaaleja ja mm. pakkaustäytteemme on 100% biohajoavaa ja kierrätettävää.

 

Miksi valita luonnonkosmetiikka?

 

Vauvan iho on ohut ja herkkä. Se on 20–30 % ohuempi kuin aikuisen iho ja sen vuoksi sitä on hoidettava erityisen huolella. Useimmat vauvan ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet sisältävät mm. Mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita, parabeenejä sekä väriaineita. Luonnonkosmetiikassa nämä eivät ole sallittuja. Luonnonkosmetiikan raaka-aineet ovat mm. luonnonöljyjä ja -vahoja, hajusteiden, väri- ja säilöntäaineiden tulee olla luonnosta peräisin.

Luonnonkosmetiikassa ei testata eläimillä valmista tuotetta eikä sen ainesosia. Myös geenimuuntelu sekä säteilyttäminen ovat kiellettyjä.

 

Mistä kaikki alkoi..

 

img_1446

 

Olipa kerran esikoistaan odottava, tuleva äiti.

Tuleva äiti, kuten kaikki muutkin äidit, halusi tarjota syntyvälle lapselleen kaikkein parasta myös ihonhoidossa. Hän tutki ja etsi tietoa, löytäen kauhukseen mitä ja kuinka paljon haitallisia aineita useimmat tuotteet sisälsivät. Parabeeneja, öljyjä jotka eivät kuulu ihmisen iholle, allergiaa aiheuttavia aineita, mahdollisesti jopa syöpää ja hormonivaikutuksia. Lisäksi nämä aineet vahingoittaisivat luontoakin ja osa tuotteista oli testattu eläimillä.

Tuleva äiti tutki ja etsi lisää, löytäen luonnonkosmetiikan. Ei eläinkokeita, ei parabeeneja, ei haitallisia aineita ihmiselle tai luonnolle.

Syntyi lapsi ja samalla syntyi myös unelma. Unelma tarjota kaikille muillekin äideille lapsineen laadukasta luonnonkosmetiikkaa, unelma kaupasta josta löytyisi kaikki vauvan ja lapsen ihonhoitoon tarvittava.

Tuo äiti olen minä ja MiMa Organics verkkokauppa on tulos unelmasta.

Toivon että viihdyt kaupassamme ja voimme tehdä edes yhden asian vanhemmuudessa helpommaksi. Mikäli mieltäsi jää jokin askarruttamaan, otathan yhteyttä ja ratkaistaan asia yhdessä!

Mukavia ostoshetkiä!

~ Satu

Tavoitat meidät:

Sähköpostitse:
[email protected]

Puhelimitse:
041-5480171 / Satu Heikkilä

Osoitteesta:
MiMa Organics
Vanhamaantie 386
47200 Elimäki

Y-tunnus: 2633954-7