Valitse sivu

Moni vanhempi tunnistaa hellyyttävän kirahvin, Sophien. Tämä luonnonkumista valmistettu vauvojen purulelu on maailman suosituimpia leluja eikä syyttä. Sophie la Giraffe on 100% aitoa luonnonkumia, maalattuna ruokaperäisillä maaleilla. Pehmeät ja pulleat osat helpottavat ikenien kutinaa. Tummat läiskät antavat visuaalisia virikkeitä. Kevyt ja helppo tarttua pienelläkin kädellä. Sophie vinkaisee, kun sitä painaa. Se stimuloi kuuloa ja opettaa syy-seuraus -suhteesta.

Moni vanhempi on myös varmasti viime päivinä huomannut kohun Sophie la Girafen ympärillä. Kuvia suosikkilelusta täynnä mustaa hometta.

Myös meillä on Sophie la Giraffe, ollut jo kohta kaksi vuotta. Koska huolestuin uutisista niin päätin ( salaa, älkää kertoko tytölle 😛 ) leikata kirahvi paran kappaleiksi nähdäkseni mitä paljastuu.

img_1998

Tässä siis meidän Sophie, kulunut tietenkin mutta mielestäni käyttöön nähden ulkoisesti hyvässä kunnossa.

Pää leikattuna

Pää leikattuna

Keskivartaloa

Keskivartaloa

Jalka

Jalka

Entä se kohuttu home? Ei missään. Jotain tummentumaa jaloissa jonka olettaisin johtuvan syljestä mutta missään nimessä hometta se ei ole.

Meidän Sophie tai tuttavallisemmin Sohvi, on puhdistettu kuten valmistaja ohjeistaa. Pintaa on pyyhitty kostealla liinalla eikä Sohvia ole koskaan upotettu veteen saati pesty astianpesukoneessa.

Meillä jatketaan edelleen hyvillä mielin Sophie la Girafen seurassa! Ja ehdottomasti ostan uuden tytölle vaikkei enää puruleluna olekaan käytössä, muuten kyllä leikeissä mukana. Samoin piakkoin syntyvä poikamme tulee saamaan oman ”Sohvin” 🙂 <3

Suomessa Sophie la Giraffen maahantuojana toimii Big Small Company Oy.

 

P.s.

Pahoittelut kuvien huonosta valaistuksesta, minulla ei ollut sydäntä suorittaa operaatiota päivänvalossa tytön hereillä ollessa.

~ Satu