Valitse sivu

NATURATIV:IN HISTORIA

NATURATIV kosmetiikka on perustettu 2008. Päämäärä oli selvä alusta alkaen: tarjota markkinoiden parasta eko-kosmetiikkaa ILMAN KOMPROMISSEJA: ei parabeeneja, polyetyleenglykolia (PEG), keinotekoisia hajusteita, petroli-johdannaisia eikä mitään muitakaan luonnonkosmetiikan piiriin soveltumattomia aineita.

NATURATIV on unelmiemme kosmetiikka:– erittäin tehokas, ihana käyttää, viettelevä tuoksu ja puhtaasti luonnollinen – ensiluokkainen joka asiassa.

Asiakkaamme ja kauneusalan ammattilaiset jakavat ilomme ja tyytyväisyytemme. NATURATIV on saanut useita alan arvostettuja palkintoja.

NATURATIVissa tavoitteemme on keskittyä ainoastaan luonnonkosmetiikkaan – hyödyntäen sekä tradition että uudet suuntaukset – käytämme tunnettuja kauneutta edistäviä aineita ja toisaalta käytämme sopivasti uusia luonnonkosmetiikkateollisuuden raaka-aineita.

Sertifioinnit

Naturativ suunnittelee kosmetiikkansa kansainvälisen sertifiointi-organisaation, NaTruen, sääntöjen mukaisesti. Tällä hetkellä 21 tuotteestamme on NaTrue sertifioituja ja loput ovat sertifiointiprosessissa. Kiinnitämme huomion myös pakkaukseen – käytämme mahdollisimman vähän ja ainoastaan kierrätettäviä pakkausmateriaaleja.

dsc_3220-1

Lasten sarja

Naturativ Lasten sarja kulkee nimellä SWEET. Lasten sarja sopii vauvoille jo ensimmäisestä päivästä alkaen. Soveltuu myös koko perheelle.

Naturativin perustajat

Magda Hajduk, yrittäjä. Työskennellyt v. 2003 lähtien kosmetiikkateollisuudessa. Aromedan – luonnonkosmetiikan valmistajan- perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan ja slow food:iin (hidas ruoka). Aikaisempi työkokemus markkinoinnista; ulkomaalaisten yritysten ohjaus Puolan markkinoille.