Valitse sivu

Meiltä löydät nyt myös Jellystone Designs purulelut vauvoille sekä Jellybones vaipanvaihtoalustat!

 

Australialainen Jellystone Designs suunnittelee ja valmistaa trendikkäitä, hygieenisiä ja turvallisia silikonikoruja jotka sopivat kaikille vauvoista isovanhempiin. Tuotteet sopivat erityisesti pienten lasten äideille. Korut ovat kevyitä, pehmeän tuntuisia ja värikkäitä asusteita, jotka tarpeen vaatiessa viihdyttävät perheen pienimpiä. Aikuisen valvonnassa lapsi voi turvallisesti tutkia ja upottaa orastavat hampaansa silikonista valmistettuun koruosaan.

image_92f9541c-03d9-4f28-90ed-6d57cfb3cf6d

Jellystone Designs -purulelut ja -korut ovat myrkyttömiä ja metallittomia. Tuotteissa ei ole käytetty bisfenoli A: ta, ftalaatteja eikä PVC: tä ja ne on valmistettu pehmeästä silikonista. Samaa silikonia on käytössä monissa sairaaloissa ja leivontatuotteissa. Tuotteet ovat hajuttomia, lämmönkestäviä ja vesitiiviitä.

image_ddd25203-a30b-4637-b4b3-762e2775020e.jpe

Korut eivät tue homeen tai bakteerien kasvua ja ne on helppo puhdistaa saippualla ja vedellä tai vaikkapa astianpesukoneessa.

image_fd747d4e-ee94-4d3a-9c29-3a3d9c9f8b63

Jellystone Designs tuotteilla on CE-merkintä.

Australialainen Jellybones suunnittelee ja tekee trendikkäästä neopreenistä erilaisia käytännöllisiä tuotteita. Neopreeni on tunnettu mm. märkäpukujen materiaalina. Neopreeni on noin 70 vuotta käytössä ollut synteettinen materiaali, joka toimii erinomaisena lämmöneristäjänä. Materiaali kestää hyvin esimerkiksi vettä, öljyä, auringonvaloa ja pakkasta. Tuotteet voi puhdistaa kätevästi pesemällä ne pesukoneessa.

vaipanvaihtoalusta